Nederlandse Ambassade in Cairo, Egypte

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 75

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Kantoor “Visa Applications Center” terug naar Zamalek

De ambassade wil u hierbij informeren dat VFS het “Visa Applications Center” voor Nederland terug naar hun kantoor in Zamalek zal verhuizen. Vanaf 19 maart 2017 zullen de visumaanvragen wederom op deze locatie worden ingenomen: 3rd Floor, Abou El Feda building, Zamalek, Cairo, Egypte

2 Vragen over late stembiljetten

De eenheid verantwoordelijk voor stembiljetten in het buitenland, unit Verkiezingen van de gemeente Den Haag, heeft de afgelopen dagen meerdere vragen van kiezers buiten Nederland gekregen over hun stembiljet. Hieruit leiden we af dat er vragen leven over de procedure. De unit Verkiezingen licht een en ander hieronder toe.

3 Tijdelijk adres VFS Global (visa center)

VFS Global zal tijdelijk vanuit het volgende adres werken: 44, 1st Floor, Giza Residence Tower, Giza St., Giza, Egypt

4 Tweede Kamer verkiezingen: Stem op tijd!

Als u zich heeft geregistreerd en u heeft stembescheiden van de Gemeente Den Haag ontvangen, kunt u stemmen voor de Tweede Kamer verkiezingen op woensdag 15 maart 2017.

5 Openingstijden en locatie briefstembureau voor de verkiezingen op 15 maart

Voor de verkiezingen van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal zal het briefstembureau op de ambassade geopend zijn op 15 maart van 09.00-15.00. Na 15.00 kan er niet meer gestemd worden en zal uw briefstem niet meer worden meegeteld. U kunt terecht bij het briefstembureau via de receptie van de ambassade.

6 Verhuizing “Visa Applications Center”

De ambassade wil u hierbij informeren dat VFS het “Visa Applications Center” voor Nederland naar hun kantoor in Zamalek zal verhuizen.

7 Export agri & food in 2016 naar recordhoogte

De Nederlandse agri & food sector heeft zijn toonaangevende positie op de wereldmarkt verder verstevigd. In 2016 was de export van agri & food bijna 94 miljard euro, ten opzichte van 90 miljard in 2015.

8 Vacancy Policy Officer Public Diplomacy

The Political, Press & Cultural Department of the Embassy of the Kingdom of The Netherlands is recruiting a Policy Officer for Public Diplomacy.

9 Consulaire Afdeling gesloten 27-29 december 2016

Geachte klant, De consulaire afdeling zal gesloten zijn op 27, 28 en 29 december. Documenten en paspoorten kunnen worden afgehaald gedurende deze drie dagen tussen 08.00-09.00.

10 Ambassade gesloten op 10 november

De ambassade (inclusief de consulaire afdeling) zal op donderdag 10 november gesloten zijn. Op zondag 13 november is de ambassade weer geopend.